Billige holdtrøjer – Design selv på 5 minutter

5 stjener på Trustpilot
5 stjerner på Facebook
fodbold
 • Vores fodboldsæt er virkelig blevet fede.. De lever op til alle vores forventninger - og mere til
  Magnus B., Brabrand Fodbold
 • Vi bestilte vores holdsæt igennem Sportmonda og det var på alle måde den helt rigtige beslutning
  Peter Andersen, HIF
 • God service, hurtige svar på e-mail og så fik vi endda en ekstra gave med!
  Kasper S., De Gæve Gutter IF
 • Super god service. Vi havde nogle ændringer undervejs i processen, men det klarede Sportmonda uden problemer. Rigtig godt arbejde
  Nicklas J.P., AIF
 • Vanvittig god service! Vi fik svar på vores mails i løbet af et par timer hver gang. Altid med god hjælp og høflighed. En klar anbefaling herfra
  Daniel Poulsen, Brøndby FK

Få nye billige holdtrøjer til jeres klub eller lille 7-mands hold hos os. Hos os kan I nemt designe og vælge præcis den model I ønsker til jeres hold. I vælger selv kombination af trøje og shorts og kan efterfølgende gøre den jeres ved at vælge skrifttype og farver til tryk.

Billige holdtrøjer med tryk

billige holdtrøjer
billige holdtrøjer

Ovenstående holdsæt er en typisk holdtrøje som bliver designet hos os. I dette eksempel er der blevet benyttet modellen Joma Supernova. De sorte streger der pryder brystet er en super fed detalje, som gør denne holdtrøje unik. Den er dog ikke en af vores billigste holdtrøjer, men den kan stadig fås til under 500 kr. I dette tilfælde har kunden valgt guld tryk. Det koster ikke ekstra at vælge dette hos os – alle priserne på trykfarverne er ens.

En anden ting som er værd at bemærke ved dette sæt er, at der er valgt Sportmonda logo på tøjet. Når i gør dette vil i automatisk gøre jeres holdtrøjer billigere, da det vil udløse en rabat i vores designer.

Kunden havde i dette tilfælde ikke valgt at få gratis klublogo på tøjet. Det er der ellers rigtig mange der gør. Klublogo i én farve er nemlig gratis. Ønsker man det i flere farver, koster det dog en smule ekstra, men det er ikke noget som burde skræmme de fleste hold.

Billige holdtrøjer betyder det så dårlig kvalitet?

Dette spørgsmål får vi tit når folk spørger til hvorfor vores holdtrøjer er så billige. Svaret er nej. Vi benytter nogle af de største mærker i Europa, som benyttes af flere af de store spanske og italienske klubber. Bl.a. bruges vores mærke Joma af spanske storhold som villareal og eibar m.fl. – der er altså ikke nogen grund til at være nervøs for kvaliten, selvom det er billigt.

billige holdtrøjer fra joma
billige holdtrøjer fra joma

Sættet du ser herover er Joma Combi, der er det absolut billigste sæt du kan få hos Sportmonda. Med sportmonda rabat kan det faktisk fås til under 300 kr. MED tryk. Sættet er vores allermest solgte og med god grund. Det er super god kvalitet, er god til at transportere sved væk og er super holdbart. Vi har faktisk sæt flere kunder som kommer igen for at supplere med flere trøjer til deres hold, hvilket vi syntes er en god indikator for at folk er glade for deres tøj.

Holdtrøjerne I finder i vores sortiment, er alle trøjer som vi selv har testet og rørt ved før at de kom på hjemmesiden. Vi vil nemlig gerne sikre at det vi sender ud til vores kunder også er noget som vi selv kan stå inde for. Vi har alle selv dyrket sport eller gør det stadig. Igennem vores egne sportshold får vi tit feedback på hvad der virker og hvad der ikke gør ved forskellige modeller – og det gør at vi hurtigt kan skifte ind og ud så vi kun har de bedste billige holdtrøjer at tilbyde.

Er i klar til at bestille?

Hvis i føler at i er klar til at bestille jeres næste holdtrøjer, så er det bare at komme igang. I starter med at designe jeres egne holdtrøjer inde på vores hjemmeside sportmonda.dk. Når i føler at i har designet jeres næste dragt, sender i blot en bestilling afsted. Vi vil herefter producere en grafisk skitse til jer, så I kan se hvordan det endelige resultat kommer til at se ud.

Hvis i mener at alt ser godt ud, vil i blot skulle give grønt lys til os og betale for jeres billige holdtrøjer, så vil vi straks gå i gang med at leverer jeres sæt inden for 14 dage.

Har i spørgsmål undervejs, er I altid velkommen til at kontakte os gennem Sportmonda.dk eller skrive til os direkte på info@sportmonda.dk. Vi sidder klar ved tasterne og glæder os til at høre fra dig. Vi har for nyligt også fået live chat vi vi også sidder klar.