Design holdtrøjer med tryk || 1000-vis af designs || Køb her

5 stjener på Trustpilot
5 stjerner på Facebook
fodbold
 • Vores fodboldsæt er virkelig blevet fede.. De lever op til alle vores forventninger - og mere til
  Magnus B., Brabrand Fodbold
 • Vi bestilte vores holdsæt igennem Sportmonda og det var på alle måde den helt rigtige beslutning
  Peter Andersen, HIF
 • God service, hurtige svar på e-mail og så fik vi endda en ekstra gave med!
  Kasper S., De Gæve Gutter IF
 • Super god service. Vi havde nogle ændringer undervejs i processen, men det klarede Sportmonda uden problemer. Rigtig godt arbejde
  Nicklas J.P., AIF
 • Vanvittig god service! Vi fik svar på vores mails i løbet af et par timer hver gang. Altid med god hjælp og høflighed. En klar anbefaling herfra
  Daniel Poulsen, Brøndby FK

Herunder kan I se lidt eksempler på når i skal design holdtrøjer, som I kan bruge til at lade jer inspirere af. Hvis I finder noget I synes ser interessant ud, så skal I ikke tøve med at kontakte os. Det kan i gøre på info@sportmonda.dk. Vi sidder klar til at hjælpe jer med at finde de holdtrøjer med tryk der passer jer bedst.


joma europa III holdtrøjer

Ovenstående holdtrøjer er et godt eksempel på hvad vi kan levere. Dette stilrene design har både tryk på shorts og tryk på fronten af trøjen. Sættet der er valgt er et klassisk valg med striber henover trøjen og med tilhørende hvide shorts.

Design holdtrøjer fra ATMO

Holdtrøjerne som du ser på billedet herunder, blev lavet til en turnering i Frankrig. Holdet er fransk og består af kommende stjerner fra de franske ungdoms rækker. Sættet er det skandinaviske mærke ATMO, som har et fantastisk stilrent og cool design. Den fede detalje er den blå linje på toppen af skuldrene, som også løber ned langs siden.

ATMO Pallas, som denne model hedder, fås i flere farver end det viste navyblå. Det fås bl.a. også i rød og kongeblå, som kan kombineres med tilhørende shorts og sokker, hvis det ønskes.

design holdtrøjer fra atmo
design holdtrøjer fra atmo

Design af holdtrøjer til fodbold

Når i skal finde jeres næste design af holdtrøjer til fodbold, er vores side et godt sted at starte. Vi har flere af de største mærker i Europa, som bruges af nogle af de største klubber. Bl.a. vores mærke Joma, bruges af nogle af de store klubber i LA Liga. Det er en af vores største garantier for at det vi leverer til dig er kvalitet når du design holdtrøjer.

Det gode ved at vælge vores holdtrøjer frem fra andres er, at i får et større udvalg. Sådan er det ikke hos normale webshops. Typisk har disse nemlig kun et begrænset udvalg. De kræver ofte gebyrer og krav på større bestillinger, hvilket kan gøre processen yderst kompliceret.

design holdtrøjer til fodbold
design holdtrøjer til fodbold

På vores hovedside, kan i selv kombinere jeres holdtrøjer præcis som i ønsker. I starter altid ud med trøje og shorts, da det er basen for et holdsæt. Når i har designet præcis den kombination i ønsker, kan i begynde at gøre det jeres. Bl.a. kan i proppe jeres klublogo på trøjen, hvilket er gratis i én farve. Navn og nummer er i øvrigt også gratis og kræver ingen ekstra betaling.

Selve trykket på trøjen kan vælges i flere forskellige farver. De meste brugte pt. er guld og hvid. I vores designer vil i også kunne bestemme, hvad for en skrifttype at jeres nummer på trøjen skal have. Det er i øjeblikket fem forskellige muligheder til at gøre jeres trøjer unikke.

Den sidste mulighed i vores design finder i under “Sponsor”. Her vil i kunne vælge om i ønsker jeres eget sponsortryk på trøjen. Trykket koster en smule ekstra både i én og flere farver. En god måde at spare lidt penge på, er at kan proppe sportmonda logo på tøjet. Når i design holdtrøjer, vil det både få jeres trøje til at se federe ud, men i vil faktisk også kunne opnå lidt rabat ved dette. 

Klar til at bestille jeres holdtrøjer?

I har fundet jeres design og har påført alt tryk som i ønsker på trøjen. Hvad gør I nu? Nederst på vores side vil i blot skulle trykke på “Vælg sæt”. Jeres design holdtrøjer er nu valgt og i vil kunne fortælle os jeres yderligere ønsker. Det kunne f.eks. være at i ønskede at ændre lidt på trykket eller tilføje en ekstra sponsor. Husk på, at alt tryk kan ændres efter jeres ønsker.

Når i indtaster jeres email og antal sæt, vil i kunne se en estimeret pris. Dette er ikke den endelig pris, men er en god indikator for hvad jeres endelige pris vil blive. Længere nede på siden, kan i skrive jeres spillerliste med navne, numre og størrelser. I vil i vores størrelsesguide let kunne se, hvad for en størrelse jeres spillere vil skulle bruge.

Er i I tvivl ved design holdtrøjer, sidder vi altid klar til at hjælpe jer. Vi svarer alle vores e-mail typisk inden for 24 timer og har også en livechat som er åben alle ugens dage.

Design holdtrøjer til håndbold

Mange tænker at vores fokus på fodbold betyder at vi ikke kan levere holdtrøjer til håndbold. Det passer bestemt ikke. Vi får rigtig mange henvendelser fra klubber og hold, som ønsker at købe til håndbold også. Der er faktisk ikke den store forskel fra at bestille holdtrøjer til håndbold fremfor fodbold. Vi har dog bemærket at der oftes er en del flere sponsorere på trøjerne når der bliver bestilt til håndbold.

design holdtrøjer til håndbold
design holdtrøjer til håndbold

Ved flere sponsorer vil prisen også blive lidt dyrere. En god regel at huske på når I bestiller er, at jo mere tryk i propper på trøjen – jo dyrere bliver det også. Der er dog intet minimum for hvad I kan få på. Det eneste som begrænser jer er naturligvis trøjens størrelse.

Når i har fundet jeres håndbold holdtrøjer kan i blot trykke vælg sæt i bunden af siden. Når i har bestilt jeres holdtrøjer, må i meget gerne sende jeres logo i vektor format. Hvad er vektor format? Et vektor format betyder egentlig bare at vi kan skalere jeres logo op og ned i størrelse uden at det bliver pixeleret.

Typisk er formatterne .eps, .svg eller .pdf. Vi kan godt bruge andre filtyper som jpeg og png, men det vil kunne give et anderledes resultat. Vi skal selvfølgelig nok give jer besked omkring dette inden vi trykker.

Faktisk er der intet at være bange for. Vi sender nemlig altid en grafisk skitse af tøjet inden vi trykker jeres design holdtrøjer. Når i mener at alt ser ud som det skal på den grafiske skitse, skal i blot give os grønt lys og betale for jeres ordre. I vil herefter kunne forvente at modtage jeres holdtrøjer inden for 14 dage.

Design holdtrøjer til floorball

design holdtrøjer floorball
design holdtrøjer floorball

Er i på udkig efter holdtrøjer til floorball. Så er i landet på det rette sted. Vi har flere gange leveret holdtrøjer til floorball, som i bl.a. vil kunne se på ovenstående billede. I dette tilfælde valgte holdet (Tune IF), at købe en af vores billigste holdtrøjer, som kunne fås til under 300 kr. De valgte også at få klublogo på og benytte sig af vores sponsor rabat.

En af de fede detaljer ved dette sæt er, at de valgte at benytte guld tryk. Det giver trøjen et helt unikt look og får den til at se mere eksklusiv ud. Det skyldes bl.a. at trøjen kun er i en farve og ikke har får mange andre detaljer. Den er simpel og gør at det er guldtrykket man lægger mærke til.

Dette ser man f.eks. også hos klubben Real Madrid. De har en helt hvid holdtrøje, hvor de kun pryder trøjen med små detaljer. Guld trykket ser derfor mere dominerende ud. Vi kan klart anbefale at gøre det samme når i skal bestille holdtrøjer. Selvom trøjen er billig i pris, vil tryk kunne gøre trøjen super unik og gøre at den skiller sig ud fra mængden.

Hos Sportmonda har vores mission altid været at gøre op med de kedelige holdtrøjer – og det håber vi at kunne fortsætte med mange år endnu.